TaxiFix er en app hvor du enkelt kan bestille drosje fra smarttelefoner. Send kodeord "Taxifix" til 02323. Finnes i iTunes og Android Market.

Klikk på ønsket lenke:

Iphone

Android

TaxiFix er utviklet av Oslo Taxi, og er gratis.

Den kan brukes mange steder i Norge, blant annet Moss, Rygge, Våler, Råde, Oslo, Akershus, Vestfold, Stavanger, Porsgrunn, Tromsø og Drammen. Sjekk i appen hvor du får respons fra den lokale taxisentral. For å finne henteadressen kan telefonen finne den automatisk, du kan velge fra din favorittliste, eller du søker opp adressen gjennom å skrive et søkeord. Bestillingen kan kanselleres i løpet av en fem sekunder lang nedtelling, som Taxifix starter når du trykker «hentes nå».
Du mottar et referansenummer for bestillingen, og får deretter en melding fra taxisentralen når taxien har takket ja til turen i sitt taksameter. Som vanlig oppgis taxiens løyvenummer i meldingen og denne fremkommer inni appen. Alle brukere må registrere seg første gang de tar i bruk Taxifix. Dette for at vi skal vite at det er rett person vi kommuniserer med, og at mobilnummeret ikke blir misbrukt.

Manual om hvordan du bruker TaxiFix finner du her ved å trykke på linken.

Bruk Taxifix!

Taxifix

Ikke vent unødvendig lenge